1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Ilves murisee keskiviikkona Nordiksella – haussa kauden neljäs voitto HIFK:sta

Ilves murisee keskiviikkona Nordiksella – haussa kauden neljäs voitto HIFK:sta

Mikko Aaltonen
LA 13.4. klo 12:42

Ilveksen kolmen pelin viikon keskimmäinen ottelu pelataan Helsingin jäähallissa, jossa isäntänä toimii HIFK.

Ilves jatkaa voittoputkessa HIFK:n kimppuun, kun Antti Pennasen valmentama nippu kaatoi tiistain kierroksen kärkiottelussa Mikkelin Jukurit voittolaukauskilpailun jälkeen maalein 3-2. Ilveksen maaleista varsinaisella peliajalla vastasivat Ville Meskanen ja Eemeli Suomi. Meskanen oli lopulta myös ainoa maali

HIFK oli tulessa edellisen kerran viime perjantaina, jolloin HPK kaatui Hämeenlinnassa maalein 5–2. Iiro Pakarinen tahditti HIFK:n voitonjuhlia hattutempullaan. Miro Väänänen ja Leo Komarov osuivat kumpikin kertaalleen.

Ilves ja HIFK ovat olleet vastakkain tämän kauden Liigassa kolmesti, joista jokaisella kerralla Ilves on poistunut myös voittajana kaukalosta. Syyskuun lopulla Nokia Arenalla ottelu eteni aina voittolaukauskilpailuun saakka, jonka ratkaisijaksi nousi Ilveksen Oula Palve kahdella upealla osumallaan. Kuukautta myöhemmin pelattiin Nordiksella, jossa Adam Clendening tahditti Ilveksen 5–2-vierasvoittoon kahdella upealla osumallaan. Kaksi maalia iski myös Eemeli Suomi. Eetu Päkkilä viimeisteli kauden avausmaalillaan loppunumerot tyhjään HIFK-maaliin. Tammikuun puolen välin jälkeen pelattiin taas Nokia Arenalla, jossa Ilves nosti tasoaan vaisun ensimmäisen erän jälkeen ja tyylitteli lopulta 3–1-kotivoiton. Maalinteossa onnistuivat Jani Nyman, Eetu Päkkilä ja Eemeli Suomi.

SEURAA HEITÄ:
Ville Meskanen on noussut huippuvireeseen Ilveksen joukkueessa. Perjantaiset neljä syöttöä saivat jatkoa kahdella hienolla maalilla Jukurit-ottelussa. Loukkaantumisen sävyttämä kauden ensimmäinen puolikas on historiaa ja Mese on valmiina ratkomaan pelejä Ilvekselle kevätauringon paisteessa!

Alaketjujen ärsyttävänä duunarina tunnettu Leo Komarov on paluunsa jälkeen näkynyt myös pistetilastoissa. Kuudessa pelaamassaan liigaottelussa 550 NHL-pelin konkari on iskenyt kaksi maalia ja antanut yhden maalisyötön. Pysyykö Komarov Ilveksen kyydissä keskiviikkona?

MISTÄ SEURATA:
Ottelu alkaa Helsingin jäähallissa kello 18.30. MTV Urheilun suora lähetys käynnistyy kello 18.15. ILVES+ Ottelulähetys alkaa kello 17.30. Lähetyksen teemana maalinteko. Vieraina muun muassa Tobias Salmelainen ja Göran Stubb!

Hieno kiekkoilta päättyi Ilveksen voittoon
Tiivistunnelmainen ilta Nordiksella – Ilves jäi nollille
UUTISET