Mikko Aaltonen
TPS LA 23.9. klo 17:00 Ilves

Ilveksen kauden kolmas kotiottelu Liigassa sujui mollivoittoisesti, kun Pelicans haki pisteet Nokia Arenalta perjantaina loppulukemien oltua vieraille 3-1. Siksi tupsukorvat uhkuvatkin näyttöhaluja lauantaina Turun Palloseuraa vastaan pelattavassa ottelussa. Ilveksen toissa kevään välierävastustajan edellinen Liigaottelu pelattiin menneenä keskiviikkona Oulussa, josta TPS haki voiton voittolaukauskilpailuun venyneessä ottelussa maalein 3-2.

Viime kaudella Ilves vieraili Turussa kahdesti ja jäi ilman voittoja. Edellisen kerran Ilves on juhlinut voittoa Turussa TPS:n kustannuksella joulun välipäivinä 2021, kun pisteet lähtivät Tampereelle lukemin 5-3. Tämän kauden joukkueesta tuossa ottelussa maalipuiden väliin osuivat Jarkko Parikka ja Matias Mäntykivi.

SEURAA HEITÄ:
Ilveksen ottelulähetyksen teemana on alivoimapelaaminen. Yksi Ilveksen alivoimaeksperteistä on Otto Latvala. Ulottuva ja kovaotteinen Latvala ei kaihda osumia, joita alivoimapelissä pitää väistämättä ottaa ja antaa. Tasakentällisin kannattaa kiinnittää huomiota Latvalan perusvarmaan laadukkaaseen tekemiseen.

Turkulaisten takalinjoilla Niklas Arell on tärkeä oman pään luuta. Ruotsalaispuolustaja on luotettava laatupelaaja, jolta saa aina sen mitä tilaa. Kiekollinen tekeminenkin on peruspakille hyvällä tasolla.

MISTÄ SEURATA:
Ottelu alkaa Turun Gatorade Centerissä poikkeukselliseen lauantaiaikaan kello 18.30. CMoren lähetys käynnistyy kello 18.15 ja Ilveksen ottelulähetyksen ennakkotunti kello 17.30. Sen voit kuunnella Ilves+:sta.

Pelicans vei pisteet Lahteen
Ei pisteitä Turusta Ilvekselle
UUTISET