1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves+ on julkaistu – kuuntele ensimmäinen ottelulähetys

Ilves+ on julkaistu – kuuntele ensimmäinen ottelulähetys

Ilves-Hockey Oy

Ilveksen oma media-alusta Ilves+ on julkaistu. Osoitteessa ilves.com/plus toimiva maksuton ja kaikille avoin alusta kokoaa Liiga-joukkueen kaiken audiovisuaalisen sisällön kauden aikana. Ensimmäinen Ilveksen tuottama ottelulähetys CHL-ottelusta Dynamo Pardubice – Ilves on kuunneltavissa tänään
Suomen aikaa klo 18:30 alkaen Mikko Aaltosen selostamana. Ennakkolähetys alkaa tuntia ennen klo 17:30.

Ilveksen ottelulähetykset alkavat aina tunti ennen ottelun alkua. Ennakossa pureudutaan vahvasti päivän otteluun pelaajien ja valmentajien kanssa. Lisäksi lähetyksessä puhutaan polttavista puheenaiheista ja käsitellään erilaisia teemoja Ilveksen ja jääkiekon ympärillä mielenkiintoisten vieraiden kanssa.

Ottelun jälkeen kuulet pelaajien ja valmennuksen tuoreet mietteet nopeasti pelin päätyttyä. Ottelulähetykset sisältävät ison annoksen puhetta usean tunnin ajaksi ennakkotunnista aina Mikko Aaltosen selostuksen kautta jälkipeleihin saakka.

– Ilves+ on ollut yksi isoista digitaalisen alueen hankkeistamme alkavalle kaudelle. Media-alusta tuo Ilveksen audiovisuaalisen sisällön saman kokonaisuuden alle ja syventää kannattajien Ilves-kokemusta. Samalla alusta tarjoaa hyvän mahdollisuuden digimyynnin kasvattamiseen jatkossa. Alustan kehitystyö jatkuu kauden aikana ja uusia ominaisuuksia sekä sisältöjä tullaan julkaisemaan myöhemmin, kertoo Ilveksen digitaalisten palveluiden kehityspäällikkö Jere Grönholm.

Ilvestyskirja. Nyt. on Ilveksen uusi virallinen podcast

Sami Hintsasen ja Valtteri Makkosen viikoittain julkaistavassa podcastissa paneudutaan ajankohtaisiin asioihin ja ilmiöihin. Ilvestyskirja. Nyt. -podcast on kuunneltavissa aina tiistaisin. Ensimmäinen jakso julkaistaan 12.9.


Tule mukaan Ilveksen mediatuotantoon yhteistyökumppanina!

Kasvava mediatuotantomme ja uudet ohjelmakokonaisuutemme tarjoavat entistä parempia mahdollisuuksia myös yhteistyökumppanuuksiemme kehittämiseen ja uusien kumppanuuksien luomiseen.

Tulevan kauden ottelulähetystemme mainosspotit ovat nyt myynnissä. Muissa mainospaketeissamme on tarjolla muun muassa Ilveksen podcastiin, Ilves Liveen, ottelutapahtumiemme kilpailuihin ja sosiaaliseen mediaan liittyviä yhteistyömahdollisuuksia.

Ota yhteyttä:

Valtteri Makkonen
Vastaava tuottaja, myyntipäällikkö
+358 40 180 2009
valtteri.makkonen@ilves.com

Mainospaketit: Ilveksen mediakortti (PDF)


Lue lisää (julkaistu 2.6.2023): Ilves vahvistaa mediatuotantoaan ja aloittaa omat ottelulähetyksensä – Ilves+ tulee olemaan seuran audiovisuaalisen sisällön keskus

Ilveksen CHL-kausi käynnistyy Dynamo Pardubicen vieraana
Ilveksen CHL-taival alkoi voitolla Tšekissä
UUTISET