Ilves.com
KooKoo SU 27.12. klo 17:00 Ilves

Covid-pandemian katkaisema kiekkokausi jatkuu Ilveksen osalta päivää vaille kuukauden tauon jälkeen vieraskamppailulla Kouvolassa. Omat kasvatit Karri Aho ja Joona Korhonen tekevät ottelussa liigadebyyttinsä.

Nousevatko KooKoon osakkeet?

KooKoo on pelannut 19 ottelua, joista se on kerännyt 29 pistettä. Kotonaan joukkue on pelannut vaihtelevalla 4-1-4 saldolla. Valmentajansa Jussi Ahokkaan laadukas pelikirja luo joukkueelle hyvän perustan ja joukkueen runko kestää vertailun hyvin muiden kanssa. Joukkueessa ei ole ollut NHL-lainoja ja ennen pelitaukoa ei myöskään loukkaantuneita pelaajia.

Joukkueen kultakypärää kantaa 28-vuotias jenkkilaituri Trevor Mingoia tehoin 19.6+13=19.

Ilveksellä lukuisia poissaoloja ja uusia pelaajia

Ennen kuukauden taukoa Ilves pelasi vahvalla rosterilla ja joukkue lähtee jatkamaan pelejä sarjan toiselta paikalta tasapisteissä sarjakärjessä olevan Lukon kanssa. Joukkueesta on poistunut vahvoja nimiä – Lukas Dostal, Lassi Thomson, Juuso Välimäki, Barrett Hayton ja Arttu Ruotsalainen.

Nyt mitataankin jälleen sitä pelillistä selkänojaa minkä joukkueen valmennus on luonut. Lukuisten poissaolojen kautta näytönpaikkoja on tavanomaista enemmän ja joukkueessa on viisi aiemmin tällä kaudella joukkueessa pelaamatonta pelaajaa, kun puolustajat Erik Autio ja Karri Aho sekä hyökkääjät Joona Korhonen, Matias Myttynen ja Teemu Väyrynen avaavat kautensa Ilveksen liigajoukkueen paidassa.

Ilveksen kultakypärää kantaa joukkueen kapteeni Eemeli Suomi, jonka alkukauden pistesaldo on 19.5+16=21.


Ilveksen poissaolot ja alustavat toipumisajat 27.12.2020

Joona Ikonen, Tammikuu 2021
Niko Peltola, Helmikuu 2021
Joni Ikonen, Tammi-Helmikuu 2021
Santeri Airola, Tammikuu 2021
Antti Saarela, päivä/viikko kerrallaan
Taavi Vartiainen, toistaiseksi
Santeri Hatakka, Nuorten MM-kisat
Roby Järventie, Nuorten MM-kisat

Toimitusjohtajan joulutervehdys
Makea jatkoaikavoitto tuliaisena Kouvolasta
UUTISET