1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Toimitusjohtajan joulutervehdys

Toimitusjohtajan joulutervehdys

Ilves Hockey Oy

Arvoisa Ilves-yhteisö,

kulunut vuosi on sisältänyt Ilves Hockeyn näkökulmasta ristiriitaisia tunteita. Liiga-joukkueemme on tarjonnut hienoilla otteillaan seurayhteisöllemme lukuisia ilon hetkiä ja organisaatiomme toiminta on jatkanut kehittymistään, mutta monilta osin ajat ovat tietenkin olleet haastavat meille kaikille.

Koronapandemian vuoksi asetetut rajoitukset ovat vaatineet venymiskykyä ja sopeutumista sekä yksilöiltä että yrityksiltä ja yhteisöiltä, mutta luonnollisesti teemme kukin voitavamme, jotta pääsisimme askel askeleelta kohti normaalimpaa arkea. Tehtävää riittää edelleen ja meillä kaikilla on siinä osamme – yhteistyö on tässäkin asiassa avainasemassa.

Ilveksessä yleinen tilanteemme on pysynyt olosuhteisiin nähden hyvin hallinnassa, missä merkittävässä osassa on ollut kausikorttilaisiltamme, yhteistyökumppaneiltamme ja koko Ilves-yhteisöltä saamamme tuki. Kannattajamme ovat luoneet tälläkin kaudella otteluihimme upean tunnelman ja joukkueemme on saanut ansaitsemansa tuen.

Hakametsän jäähallissa toteutetut erityisjärjestelyt ovat myös toimineet hienosti, mistä voimme kiittää katsojien ja hallin henkilökunnan vastuullista käyttäytymistä. Ilveksen kotiotteluissa on käynyt alkukaudella yhdeksässä ottelussa yhteensä lähes 27 000 katsojaa ja tietojemme mukaan Hakametsässä ei ole tapahtunut altistumisia.

Jatkosopimukset tehneiden päävalmentaja Jouko Myrrän ja kapteeni Eemeli Suomen johtaman joukkueemme esitykset ovat jatkuneet ilahduttavan raikkaina ja tarjonneet erinomaista kiekkoviihdettä. Tällä hetkellä Ilves on sarjataulukossa toisena tasapisteissä Liigaa johtavan Lukon kanssa, ja tavoitteenamme on taistella sarjan kärkisijoista myös kauden kevätpuoliskolla pudotuspelejä kohti mentäessä.

Pohjois-Amerikkaan tulevaan NHL-kauteen valmistautumaan siirtyneet lainapelaajamme kantoivat Ilves-logoa suurella sydämellä, mistä kiitämme heitä kaikkia ja toivotamme onnea tuleviin haasteisiin. Uusina pelaajina joukkueeseemme liittyivät tällä viikolla paluun kasvattajaseuraansa tehnyt Matias Myttynen, Teemu Väyrynen ja Erik Autio. Toivotamme kolmikon tervetulleeksi Ilvekseen ja odotamme innolla näkevämme heidät tositoimissa joulun jälkeen jatkuvissa otteluissamme.

Tulevat Liiga-ottelut pelataan rajoitusten vuoksi ilman yleisöä, mutta odotamme kannattajien pääsevän palaamaan katsomoihin tammikuun jälkimmäisellä puoliskolla. Liiga-kausi pyritään edelleen pelaamaan täydessä 60 runkosarjaottelun muodossa, minkä jälkeen alkavat kauan odotetut pudotuspelit.

Keväällä katseemme alkavat myös kääntyä kohti Hakametsän jäähallin jäähyväissyksyä ja vuoden päästä valmistuvaan UROS LIVE -areenaan siirtymistä. Kaupungin sydämessä sijaitseva huippumoderni areena tarjoaa mahdollisuuden nauttia entistäkin vahvemmista ja monipuolisemmista otteluelämyksistä.

Kiitämme koko Ilves-yhteisöä siitä, että olette olleet tukenamme näinä vaikeinakin aikoina. Yhtenä hienona esimerkkinä seuramme yhteisöllisyydestä toimii Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n kanssa käynnistämämme tukilippukampanja, joka lähti alun perin liikkeelle Ilves-kannattajien esimerkillisestä toiminnasta.

Kampanjan tavoitteena on tarjota vähävaraisille tai kriisin kokeneille perheille kiekkoelämyksiä ja tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Myytyjen tukilippujen määrä alkaa lähestyä jo 1500:aa, joten Ilves-yhteisö on lähtenyt hienosti mukaan tekemään hyvää.

Teille kaikille hyvää joulua, terveyttä ja menestystä vuodelle 2021 toivottaen

Risto Jalo
toimitusjohtaja
Ilves Hockey Oy

Pregame-livestudio: Katso Ilves-Pelicans-ottelun ennakkotunnelmat keskiviikkona 30.12.
Ilves palaa kaukaloon Kouvolassa
UUTISET