1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Jérémy Grégoirelle loppukauden sopimus, Jakub Kos vuokralle Tšekin Extraligaan

Jérémy Grégoirelle loppukauden sopimus, Jakub Kos vuokralle Tšekin Extraligaan

Ilves-Hockey Oy

Kanadalaishyökkääjä Jérémy Grégoire, 28, jatkaa Ilveksessä loppukauden. Tšekkihyökkääjä Jakub Kos, 20, siirtyy loppukaudeksi vuokralle Tšekin Extraligaan.

Lokakuun loppuun asti kestäneellä määräaikaisella sopimuksella Ilveksessä pelannut hyökkääjä Jérémy Grégoire jatkaa seurassa loppukauden.

– Jérémy Grégoiren pelaaminen on ollut koko ajan nousujohteista, ja hän tekee kaikki asiat joukkueen etu edellä. Jérémy on täysin sitoutunut joukkuepelaamiseen sekä omaan rooliinsa Ilveksessä. Hän on erittäin pidetty pelaaja joukkueessamme ja on omilla otteillaan ansainnut loppukauden sopimuksen, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

Jakub Kos vuokralle Extraligaan

Ilves vuokraa Jakub Kosin loppukaudeksi Tšekin Extraligaan. Hyökkääjän tuleva seura tiedottaa sopimuksesta myöhemmin.

Kos siirtyi Ilvekseen HC Kometa Brnosta vuonna 2019. Hän on NHL-seura Florida Panthersin kuudennen kierroksen varaus vuodelta 2021.

– Kiitämme Jakubia Ilvekseen eteen tehdystä työstä ja toivotamme kovasti tsemppiä jatkoon. Pelaajan pyynnöstä suostuimme vuokraamaan hänet Tšekin Extraligaan loppukaudeksi, minkä näemme myös palvelevan hänen kehitystään parhaiten tällä hetkellä, sanoo Koskela.

Ilves selkeään voittoon Kouvolassa
Perjantaina odotettu paikalliskamppailu Ilves vs. Tappara
UUTISET