1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Perjantaina odotettu paikalliskamppailu Ilves vs. Tappara

Perjantaina odotettu paikalliskamppailu Ilves vs. Tappara

Miia Kahila
Ilves PE 27.10. klo 18:30 Tappara

Tampereen Ilveksen tämän viikon ainoa kotiottelu pelataan Nokia Arenalla perjantaina 27. lokakuuta, kun vastustajaksi saadaan paikallisvastustaja Tappara. Odotettu paikalliskamppuilu on täyttänyt Nokia Arenan, jonka istumapaikat ovat loppuunmyytyjä. Luvassa on siis tunnelmaa täydellä tuvalla!

Tappara aloitti otteluviikkonsa keskiviikkona pelaamalla kotonaan Porin Ässiä vastaan. Porilaiset pistivät ottelussa parastaan ja veivät täyden pistepotin länsirannikolle lukemin 2-6. Sarjataulukossa Tappara johtaa runkosarjaa. Pelattuja otteluita Tapparalla on 15 ja niistä paikallisvastustajalle on kertynyt yhteensä 36 pistettä.

Ilves matkusti keskiviikkona Kouvolaan ja otti tasapainoisella esityksellään voiton KooKoosta lukemin 0-4. Sarjataulukossa Ilves on toisena, kun pelattuja otteluita on 16. Pisteitä Ilveksellä on 29 ja saman pistemäärän jakavat myös Porin Ässät sekä Helsingin IFK.

Viimeksi joukkueet kohtasivat toisensa syyskuun lopussa. Tuolloin Ilves vei kauden ensimmäisen keskinäisen ottelun nimiinsä lukemin 3-5.

Perjantain paikallisottelu Ilves – Tappara alkaa klo 18:30. Ennakkotunnelmat illan otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 15:00 osoitteessa Ilves.com/plus

Osta ottelulippu


Areenan ovet aukeavat klo 16:30. HUOM! Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi.

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

Areenan aulassa:

  • DJ soittaa musiikkia tapahtuman alusta lähtien.
  • Casino Taproomissa on Happy Hour klo 16:30-18:00 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua aulassa Ilves Pregame-ohjelmaa ja Ilveksen avausmaaliveikkausta.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.
  • Ipa-maskotti on tavattavissa aulassa ennen peliä.

Alkushow alkaa kello 18:15. Ensimmäisellä erätauolla nähdään Leaders Leaguen tanssiesitys. Toisella erätauolla on luvassa Talotohtori 2.0 -polkuautokisa. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin, jossa on palkintoina Ilves-pelaajan maila, Broor-lahjakortti ja Ilves-tuotteita.

Ottelun päätyttyä aulan valtaa Ilves Aftergame. Luvassa on mm. Ilves-pelaajan haastattelu aulan lavalla ja ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen. Ottelun jälkeen Taproomin lavalla live-esiintyjä Tom Eklund Duo.

Jérémy Grégoirelle loppukauden sopimus, Jakub Kos vuokralle Tšekin Extraligaan
Ilvekselle toistamiseen voitto Tapparasta
UUTISET