1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Kiekko kuuluu kaikille – Lauantaina Arenalla Ilves – SaiPa

Kiekko kuuluu kaikille – Lauantaina Arenalla Ilves – SaiPa

Miia Kahila
Ilves LA 18.11. klo 17:00 SaiPa

Lauantaina 18. marraskuuta Ilves-Hockey järjestää yhdessä Ilves ry:n ja Aisti Sportin kanssa ainutlaatuisen ja yhdenvertaisemman jääkiekkopäivän Nokia Arenalla. Iltapäivällä klo 13:00-15:00 välillä Nokia Arenan jäällä nähdään näytösottelut parajääkiekossa, näkövammaiskiekossa ja erityislasten jääkiekossa.

Areenan aulan esittelypisteillä voi tutustua lajeihin ja toimintaan klo 15:00 alkaen aina Liiga-ottelun alkuun saakka. Aulassa on jututettavana myös lajien pelaajia mukaan lukien lokakuussa 2022 jääkiekko-ottelussa halvaantunut Ilves-juniori Nemo Pajula.

Illan pääottelussa Tampereen Ilves kohtaa Saimaan Pallon Lappeenrannasta. Joukkueet ovat kohdanneet tänä kautena kerran. Tuolloin SaiPa vei Lappeenrannassa voiton voittolaukauksien jälkeen lukemin 3-2. Sekä SaiPa että Ilves ovat pelanneet tällä viikolla jo kahdesti. Keskiviikkona Turussa SaiPa hävisi runsasmaalisesti Turun Palloseuralle lukemin 9-1 ja perjantaina pelatussa kotiottelussaan Helsingin IFK oli SaiPaa vahvempi lopputuloksella 3-5. Ilveksen peliviikko alkoi keskiviikkona kotitappiolla CHL-ottelussa Dynamo Pardubicea vastaan lukemin 1-3 ja perjantai-iltana paikalliskamppailussa Tapparaa vastaan Ilves otti jatkoaikavoiton maalein 3-4. Sarjataulukossa Saimaan Pallo on viimeisenä 15 pisteellään, kun Ilves on tähän mennessä kerännyt 43 pistettä ja on sarjataulukossa sijalla 2.

Lauantain ottelu Ilves – SaiPa alkaa klo 17:00. Ennakkotunnelmat illan otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 13:30 osoitteessa Ilves.com/plus

Kiekko kuuluu kaikille -tapahtuman iltapäivän näytösotteluihin on sisäänpääsy Ilves – SaiPa ottelulipulla. Nokia Arenan aulan esittelyständeille on vapaa pääsy.

Osta ottelulippu


Areenan ovet otteluun aukeavat klo 15:30, mutta päivän näytösotteluihin jo klo 13.00. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi.

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

Klo 13:00 Sisäänkäynti näytösotteluihin Nokia Arenan A-sisäänkäynnin lippuporteilta
Klo 13:10 Parajääkiekko-ottelu
Klo 13:45 Näkövammaiskiekko-ottelu
Klo 14:20 Special Hockey -ottelu (erityislasten jääkiekko)
Klo 15:00-17:00 Areenan aulassa lajiständit ja lajien pelaajia
Klo 15:30 Areenan kaikki lippuportit avautuvat tapahtumaan
Klo 16:00-16:30 Areenan aulan lavalla Pre Game -haastatteluissa erityislajien edustajia lavaisäntinään Mikko Heinämäki ja Niko Peltola

Näkövammaiskiekko ja parajääkiekko esittäytyvät jäällä myös illan Liiga-ottelun 1. erätauolla. Lisäksi Ilves-SaiPa ottelusta järjestetään kuvailutulkkaava selostus näkövammaisille katsojille. Toisella erätauolla nähdään vauhdikas Talotohtori 2.0-polkuautokilpailu.

Areenan aulassa:

  • Casino Taproom palvelee koko päivän Nokia Arenan aulassa, josta Ipa-burger hintaan 16e. Taproomissa myös Happy Hour klo 15.30 – 16.30 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua aulassa Ilves Pregame-ohjelmaa ja Ilveksen avausmaaliveikkausta.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.
  • Ipa-maskotti ei poikkeuksellisesti ole tavattavissa aulassa ennen peliä.

Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin, jossa on palkintoina Ilves-pelaajan maila, Broor-lahjakortti ja Ilves-tuotteita.

Ottelun päätyttyä aulassa Ilves Aftergame. Luvassa on mm. Ilves-pelaajan haastattelu aulan lavalla ja ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen. Ottelun jälkeen Taproomin lavalla live-esiintyjä Juha Lagström.

Myös kolmas paikalliskamppailu Ilvekselle
Ilvekselle täydet pisteet – Nyman Liiga-uran ensimmäiseen hattutemppuun
UUTISET