1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Lauantain Ilves-HPK-ottelun teemana Aku Ankka -perhepeli – Hakametsässä ohjelmaa jo klo 15 alkaen

Lauantain Ilves-HPK-ottelun teemana Aku Ankka -perhepeli – Hakametsässä ohjelmaa jo klo 15 alkaen

Ilves-Hockey Oy

Ilves kohtaa lauantaina Hakametsässä HPK:n. Molemmat joukkueet ovat mukana taistelussa suorista puolivälieräpaikoista, joten ottelun panokset ovat suuret. Aku Ankka -perhepeliteemaa kantava ottelu tarjoaa myös paljon oheisohjelmaa sekä nuoremmille että vanhemmille.

Klo 15.00 alkaen Hakametsän jäähallin ja Haka 3 -harjoitushallin välissä järjestetään Raviliigan ja Teivon raviradan toimesta poniratsastusta, jonka ohella paikalle rakennetaan keppihevosrata. Hakametsän ovet aukeavat klo 15.30, jonka jälkeen hallin käytävillä on viihdykettä säbäpisteen, piirustuskilpailun, ilmapallotaiteilun ja kasvomaalauksen muodossa. Sään vaatiessa myös keppihevosrata siirretään jäähallin käytävälle.

Restelin myyntipisteillä on Happy Hour -tarjoushinnat klo 15.30 – 16.30 välisen ajan sekä ottelun jälkeen. Ilveksen kannattajatukiyhdistys Share Ilves ry järjestää D-päädyn käytävän kannattajakulmauksessa Pre-game-tapahtuman, jossa ovat haastateltavina noin klo 16.40 alkaen Ilves-valmentaja Olli Salo ja myöhemmin varmistuva pelaaja.

Ilves-Kauppa tarjoaa lauantaina 9.3. kaikkiin lastenvaatteisiin 15 prosentin alennuksen. Tarjous on voimassa Kaupinkadun ja Hakametsän jäähallin myymälöissä sekä verkkokaupassa. Käytä verkkokaupassa kassalla koodia ”PERHEPELI”. Ilves-Kaupasta löydät lauantaina myös monia muita tarjoustuotteita, kuten pehmoilveksiä, foam-tassuja, juomapulloja, pieniä kannattajalippuja ja krokotiili Niilon seikkailuista kertovan Ilveksen satupuuhakirjan. Lauantaina saataville tulevat myös Ilveksen uudet playoffs-kaulahuivit, -pipot ja -kiekot. Lisää playoffs-tuotteita on tulossa myyntiin lähiaikoina.

Pelin jälkeen Ilves-pelaajia saapuu hallin A-käytävälle Meet & Greetiin hyökkääjä Juhani Tammisen johdolla. Ilveksen ”Pikku-Tami” esiintyi joulukuussa myyntiin tulleen Aku Ankka -lehden Liiga-erikoisnumerossa, joka on myös vielä mahdollista hankkia omiin kokoelmiin. Aku Ankan Liiga-erikoisnumeron kaikki tuotot menevät lyhentämättömänä Liiga-seurojen junioritoiminnan hyväksi.

Tervetuloa Hakametsään viettämään lauantaita koko perheen voimin ja kannustamaan Ilves kohti puolivälieräpaikkaa!

Aikataulu:

15.00 Poniratsastus ja keppihevosrata
15.30 Jäähallin ovet aukeavat / Ohjelmapisteet
15.30-16.30 Happy Hour (Restelin myyntipisteet)
16.40 Haastattelut Share Ilveksen pre-game-pisteellä
17.00 Ilves-HPK-ottelu alkaa
19.30 Meet & Greet / Happy Hour jatkuu

Ilves-HPK-liput

Video: Ilves Meet & Greet, Viihdemaailma Ilona (22.2.2019)
Ilves käynnistää runkosarjan loppurutistuksen Lahdesta
UUTISET