Ilves-Hockey Oy

Hyvät kannattajat ja yhteistyökumppanit

Ennen liigakauden 2017–2018 alkua asetimme runkosarjan tavoitteeksi pääsyn kymmenen parhaan joukkoon. Alkukaudesta puolustuspelimme ailahteli, mutta saimme siihen ryhtiä vahvistettuamme joukkuetta kauden aikana muun muassa maalivahdilla ja kahdella puolustajalla. Vaikka joukkueemme taisteli sitkeästi loppuun saakka, jäi tavoite tällä kertaa saavuttamatta. Kauden päättäneet kaksi tärkeää voittoa loivat meille kuitenkin uskoa syksyllä alkavaan uuteen liigakauteen.

Viime kevään omistajavaihdoksesta lähtien yhtiömme ensisijaisena tavoitteena on ollut talouden tasapainottaminen. Syksyllä päättyneen kannattajayhdistyksemme Share Ilves ry:n joukkorahoitushankkeen kokonaistulos oli yli 100 000 euroa. Tämäkin kerätty summa oli hieno osoitus siitä, kuinka tärkeänä Ilves koetaan kannattajiensa parissa.

Syksyllä julkistamamme Ilves-Hockey Oy:n strategia pitää sisällään kolmivuotisen rakennusvaiheen, joka edellyttää voimakasta myynnin kasvua. Liikevaihtomme onkin kasvanut kuluneella kaudella ja työ sen edelleen kasvattamiseksi jatkuu tiiviinä. Vahvistamme mm. organisaatiotamme uudella myyntipäälliköllä, joka aloittaa työnsä huhtikuun alussa.

Sekä vanhoja että uusia yhteistyökumppaneita on lähtenyt mukaan rakentamaan ja toteuttamaan yhdessä kasvustrategiaamme. Myös monet Ilves-yhteisöt ovat tiivistäneet ja lisänneet toimintaa kanssamme. Hyvänä esimerkkinä tästä on koko Ilves-perheen yhteinen fanituotemyymälä, joka aloittaa toimintansa tänä keväänä Kalevassa. Jatkossa kaikki seuramme eri lajien fanituotteet saa hankittua saman katon alta.

Tälle kaudelle lähdettäessä joukkueemme runko oli melko nuori. Vastuun ja peliajan lisääntyessä näimme monen nuoren pelaajan kehittyvän ja nostavan tasoaan. Henkilökohtaisesti olen erittäin iloinen Sami Sandellin onnistuneesta ja ehjästä kaudesta. Hän jos kuka on hyvä esimerkki peräänantamattomuudesta ja halusta voittaa vastoinkäymiset. Samin vahvat peliesitykset kantoivat joukkuettamme monessa pelissä kuluneella kaudella. Haluan kiittää myös kapteeniamme Tapio Laaksoa ajastaan Ilveksessä ja toivottaa hänelle hyvää jatkoa tuleviin haasteisiin.

Iso kiitos kaikille, jotka ovat olleet matkassamme tällä kaudella. Tervetuloa mukaan myös uudet yhteistyökumppanit, jotka haluavat olla osana vahvaa yhteisöämme. Ilves on meidän kaikkien yhteinen juttu.

 

Hyvää kevättä toivottaen,

Risto Jalo
toimitusjohtaja
Ilves-Hockey Oy

 

Tutkaparin yhteinen matka junioreista liigaan
Otto Koivulalle NHL-sopimus
UUTISET