1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Muutokset Ilveksen Nokia Arenan otteluihin

Muutokset Ilveksen Nokia Arenan otteluihin

Ilves Hockey Oy

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (avi) on päätöksellään kieltänyt kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueella. Rajoitukset ovat voimassa 30.1.2022 saakka. Rajoituksista ei voi vapautua käyttämällä koronapassia.

Muutokset Ilveksen Nokia Arenan otteluihin:

– 26.12.2021 Ilves-HPK ottelu on siirretty myöhäisempään ajankohtaan. Tiedotamme uuden otteluajankohdan heti, kun se on selvillä. Varatut ja ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uuteen otteluajankohtaan.

– 7.1.2022 Ilves–Ässät ottelu pelataan ilman yleisöä. Myös Nokia Arenan aitiot ja muut ravintolatilat ovat suljettuina. Tiedotamme tämän ottelun osalta mahdollisesta uudesta ajankohdasta viimeistään keskiviikon 5.1.2022 aikana, kun olemme kuulleet viranomaisten viimeisimmät päätökset yleisötilaisuuksien yleisön suhteen.

Tiedotamme myöhemmin käytännöistä muiden tammikuun otteluidemme osalta.

Kausikortit ovat luonnollisesti voimassa myös uusina ottelupäivinä. Ilman yleisöä pelattavien otteluiden hyvityskäytännöistä tiedotamme myöhemmin.

Kysymykset lippujen vaihdoksista ja peruutuksista voi osoittaa Lippupisteelle:

ilves@lippu.fi / p. 010 633 1073 (jo ostetut liput, ma-pe 10-16) tai p. 0600 900 900 (lippujen ostaminen, varaaminen tai olemassa olevan varauksen muutos, lippujen toimitus, ma-la 9-21, su 10-18)

Ilves Hockey Oy toivottaa kaikesta huolimatta menestyksekästä ja hyvää uutta vuotta 2022!

Piste näppiin vuoden viimeisestä liigapelistä
Nick Baptiste viihtyy isommassa kaukalossa
UUTISET