1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Neljännesfinaalien toinen kohtaaminen Raumalla

Neljännesfinaalien toinen kohtaaminen Raumalla

Vesa Suonsyrjä
Lukko TI 20.4. klo 16:00 Ilves

Ilves ja Lukko kohtaavat tänään toistamiseen neljännesfinaalien merkeissä. Eilen Ilves oli lähellä napata yllätysvoiton Raumalta, mutta Lukko vei voiton ja johtaa sarjaa 1-0. Onnistuuko Ilves tänään tasoittamaan ottelusarjan?

Avauskohtaaminen niukalla marginaalilla Lukolle

Eilen pelattu avauskohtaaminen lähti käyntiin kotijoukkueen merkeissä Lukon viimeistelemällä kolme osumaa aivan loisto-ottelun jälleen pelanneen Eetu Mäkiniemen maalinedustalta. Ilves nousi kuitenkin peliin maali kerrallaan ja vierasleirissä oli ilo ylimmillään, kun Tuomas Salmela tasoitti lukemiksi 3-3 ajassa 51.09. Kotijoukkue Lukko iski kuitenkin voittomaalin kirvelevästi ajassa 55.20 Aleksi Saarelan toimesta ja otti ensimmäisen kiinnityksen loppulukemin 5-3 Pavol Skalickyn iskettyä kiekon tyhjään maaliin.

Tilastoissa maalivahdeista Mäkiniemi nappasi 31 torjuntaa Lassi Lehtisen selvittyä kymmenellä torjunnalla. Aloituspisteellä Ilves oli vahvempi aloitusvoitoin 24-30 , Ilveksen parhaat aloittajat olivat Antti Saarela (71,4%) ja Joni Ikonen (60%). Lukon paras aloittaja oli Heikki Liedes (70%), kun taas Daniel Audette oli pahasti ongelmissa (12,5%).

Erikoistilanteista saatiin näyttöä vain osittain, kun Lukko ei saanut rangaistuksia. Ylivoimalle kotijoukkue pääsi kolmeen otteeseen, joista Lukko sai toisen erän alussa 3-0 osuman, jonka Anrei Hakulinen ohjasi aivan maalinedustalta.

Ilveksen osalta kokoonpano muuttuu toiseen otteluun siten, että eilen pelin kesken yhteentörmäyksen Pavol Skalickyn kanssa jälkeen jättänyt Panu Mieho ei pelaa tänään ja pelaavaan kokoonpanoon nelosketjuun nousee Adam Rockwood. Seitsemäntenä puolustajana eilen mukana olleen Niklas Peltomäen korvaa ylimääräisenä hyökkääjänä aloittava Joose Antonen.

Neljännesfinaalit saavat ratkaisunsa tällä viikolla

Ottelutahti kuluvan kauden playoffseissa on tiukka. Lukon ja Ilveksen väliset neljännesfinaalit pelataan paras viidestä järjestelmällä, jossa jatkoon tarvitaan siis kolme voittoa. Raumalla pelataan siis eilisen lisäksi tänään kello 16.00 ja Hakametsässä jatketaan torstaina kello 18.30 ja tarvittaessa perjantaina kello 18.30. Mikäli ottelusarja venyy viiteen otteluun pelataan ratkaiseva ottelu sunnuntaina Raumalla kello 16.00.

Tilaa eväät playoffs-kotikatsomoon! Kotipizzan verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin kotiinkuljetus veloituksetta koodilla ILVES. Tarjous voimassa ma 19., ti 20. ja to 22.4. Kotiinkuljetus Tampereen, Pirkkalan ja Ylöjärven Kotipizzoista.

Tilaa kotiinkuljetuksella: Kotipizza.fi

Lukko wins the first game of the series
Mäkiniemen huipputorjunnat eivät riittäneet ryöstöön – Lukolle toinen kiinnitys
UUTISET