1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Muistutus: Otteluohjelmaan kaksi muutosta – Ilveksen ja Sportin kohtaamisten pelipaikat vaihtuvat

Muistutus: Otteluohjelmaan kaksi muutosta – Ilveksen ja Sportin kohtaamisten pelipaikat vaihtuvat

Ilves-Hockey Oy

Uutisen alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.


Vaasan Sportin kotiottelut on peruttu kaupungin koronatilanteen kiihtymisen vuoksi 25.10.2020 saakka, minkä seurauksena myös kahden Ilveksen ja Sportin välisen ottelun pelipaikat on vaihdettu keskenään.

Liigan alkuperäisessä otteluohjelmassa lauantaille 24.10. oli merkitty Vaasassa pelattava ottelu Sport-Ilves. Otteluohjelmaan tehtyjen muutosten myötä joukkueet kohtaavat kyseisenä päivänä Tampereella. Ilves-Sport-ottelu alkaa Hakametsän jäähallissa klo 17.00.

Lauantaina 14.11. Tampereella pelattavaksi tarkoitetun Ilves-Sport-ottelun sijaan joukkueet kohtaavat kyseisenä päivänä Vaasassa. Sport-Ilves-ottelu alkaa Kuparisaaren jäähallissa klo 17.00.

Muutokset eivät aiheuta Ilveksen kausikorttilaisille mitään toimia, vaan kortit aktivoidaan automaattisesti lauantaina 24.10. pelattavaa kotiottelua varten. Ottelun irtoliput ovat nyt myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa ja toimipisteissä.


Muistutus kausikorttilaisille!

Muistutamme kausikorttilaisiamme käyttämään erikseen postitse toimitettuja lippupaperille tulostettuja kausikortteja, jotka korvaavat aiemmin toimitetut kortit ja ovat käytössä niin pitkään kuin Hakametsän jäähallin lohkojaot ja erityisjärjestelyt ovat voimassa. Alkuperäiset kausikortit ja katsomopaikat otetaan käyttöön myöhemmin, mikäli rajoituksia poistetaan ja erityisjärjestelyistä voidaan luopua Liiga-kauden 2020-2021 aikana.

Mikäli olet hankkinut kausikortin etkä ole vielä vastaanottanut perinteisen muovikortin rinnalle erityisjärjestelyiden ajan käytössä olevaa kausikorttia, pyydämme olemaan yhteydessä Ilves-Hockey Oy:n toimistoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilves@ilves.com.

Arizona Coyotes’ prospect Barrett Hayton joins Ilves
eLiiga starttaa marraskuussa! Ilvestä edustavat xDoumi ja tomboo-_-
UUTISET