3. Päiväretki Jyväskylään toi kolme pistettä

Päiväretki Jyväskylään toi kolme pistettä

Miia Kahila

Lauantaina Tampereen Ilves matkusti Jyväskylään JYP:n vieraaksi. Päiväretki oli onnistunut ja tuliaisiksi Tampereelle tuotiin voitto sekä kolme pistettä. Ottelu päättyi Ilveksen voittoon lukemin 1-2 (0-0, 0-1, 1-1).

Ensimmäinen erä kamppailtiin tasaväkisesti. Sekä JYP:n Veini Vehviläinen että Ilveksen Jonas Gunnarsson pitivät maalinsa puhtaina, vaikka yrityksen puutteesta ei kumpaakaan joukkuetta voinut syyttää.

Toinen erä jatkui samoissa tasaisissa merkeissä, kunnes vierasjoukkue Ilves otti hienoisen etumatkan. Matias Mäntykivi riistää kiekon Ilveksen hyökkäysalueella ja Juuso Könönen pistää komealla laukauksella kiekon JYP-maaliin. Toiselle erätauolle mennään Ilveksen 0-1 johdossa.

Ottelun parasta viihdettä sai odottaa aina kolmanteen erään asti. Ensin JYP tasoittaa ottelun lukemiin 1-1, mutta tällä erällä oli vielä annettavaa Ilvesläisittäin. Ajassa 52:02 ottelun voittomaalin tekee Eemeli Suomi, joka samalla saa tämän kauden maalisarakkeeseensa ensimmäisen merkinnän kymmenen syöttöpisteen seuraksi. Osumasta syöttöpisteet Santeri Virtaselle sekä Joona Ikoselle. Lopputulos Jyväskylästä kirjataan lukemiin 1-2.

ILLAN HIENOIMMAT: Matias Mäntykiven katko, josta seurauksena Juuso Könönen vei Ilveksen johtoon toisessa erässä sekä Santeri Virtasen esityöt Eemeli Suomen maaliin. Kel-paa!

Seuraava ottelu: Sunnuntaina 22. lokakuuta Tampereen Ilves kohtaa kotiareenallaan Vaasan Sportin. Ottelutapahtuma jäjestetään Lasten peli -teemalla ja ottelu alkaa klo 16:00.

Osta ottelulippu: ilves.lippu.fi