1. Etusivu
 2. Otteluennakko
 3. Sunnuntain Lasten pelissä Ilves saa vastaansa Sportin

Sunnuntain Lasten pelissä Ilves saa vastaansa Sportin

Miia Kahila
Ilves SU 22.10. klo 16:00 Sport

Ilveksen viikon ainoa kotiottelu pelataan Nokia Arenalla sunnuntaina 22. lokakuuta, kun vastustajaksi saadaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella Vaasan Sport. Molemmat joukkueista pelasivat viimeisimmät kamppailunsa eilen lauantaina. Sport voitti kotonaan KalPan selvin lukemin 7-2 ja Ilves otti Jyväskylästä voiton, kun JYP kaatui lukemin 1-2. 

Vaasan Sportilla on pelattuja otteluita takanaan 13 ja sarjataulukossa niistä ansaitut 16 pistettä antavat sijan 13. Ilveksellä pelattuja pelejä on yksi enemmän eli 14 ja pisteitä on kasassa 26. Sarjataulukon sijoitus on 3.

Sunnuntaina kannattaa lähteä viettämään Nokia Arenalle mukavaa pelipäivää koko perheen voimin, sillä ohjelmassa on Lasten peli! Ennen ottelun alkua ja erätauoilla Nokia Arenan aulasta ja käytäviltä löytyy paljon ohjelmaa ja tekemistä lapsille. Suosittelemmekin saapumaan paikalle jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua, että ehtii rauhassa tutustumaan Lasten pelin tarjontaan.

Ottelu Ilves – Sport alkaa klo 16:00. Ennakkotunnelmat otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 12:30 osoitteessa Ilves.com/plus

Osta ottelulippu


Areenan ovet aukeavat klo 14:30. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi.

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

Areenan aulassa:

 • Ipa-maskotti on tavattavissa ennen ottelun alkua. Ipa jakaa omia fanikorttejaan ja voit myös ottaa valokuvan Ipan kanssa.
 • Lastentaikuri Paspartuun ilmapalleroiden taittelupiste, jossa Paspartuu loihtii lapsille ilmapallohahmoja klo 14:30-15:00, 15:30-16:00 ja 1. erätauolla.
 • Ilveksen tanssiryhmä Leaders League pitää aulassa pistettä, jossa voi tehdä oman kannatuskyltin otteluun sekä väritellä Ilves-aiheisia kuvia.
 • Keltavihreät kasvomaalaukset aulassa ennen ottelua ja ensimmäisellä erätauolla taiteilee Metkunen.
 • Tule kokeilemaan onnea Las Vegas Roller -onnenpyöräpelissä – kivoja palkintoja luvassa lapsille.
 • Ilves-nopeuspeli – tule tekemään uusia ennätyksiä Speden Speleistäkin tutussa pelissä.

Kauppi Sports Centerin ja Pihlajalinnan esittelypisteet löytyvät areenan aulasta ja Puhdistamon tuotenäytteitä on jaossa Leaders Leaguen tanssijoilla. Pihlajalinnan Kettu- maskotti kiertelee areenan aulassa tapaamassa lapsia.

Areenan aulan lavalla:

 • 14:30 Sara PerttunenMikko Heinämäki ja Niko ”Bono” Peltola ottavat lavan haltuun DJ Jassen musiikin tahdissa
 • 15:00 Ilveksen U10 -junioreiden Pregame-haastattelussa Timo Peltomaa
 • 15:10 Lastentaikuri Paspartuun taikuusesitys
 • 15:30 Ilveksen U10 -junioreiden Pregame-haastattelussa Ilveksen pelaaja

Pääkatsomotasolla:

 • CCM:n esittelypiste pääkatsomokerroksessa A5 katsomolohkoa vastapäätä. Pisteellä pääset testaamaan CCM:n uutuustuotteita sekä suosittua Game Changer- peliä.
 • Pomppulinna pääkatsomokerroksessa B5 katsomoaukkoa vastapäätä Ilves-Kaupan vieressä. Pomppimaan pääsee ottelun päättymiseen saakka.

Tarjouksia areenan ravintolamyyntipisteillä:

Hook: 5kpl siipiä & ranskalaiset & pillimehu 8€
Pizzarium: pizza & pillimehu 7,50€
Brooklyn Kitchen: pieni natcholautanen 8€ SEKÄ pienet popcornit & pillimehu 5€
Local Kitchen: pienet makkaraperunat & pillimehu 8€ SEKÄ pienet popcornit & pillimehu 5€
Kitchen N: nakkimuki & pillimehu 6,50€
Jäätelökahvila: pehmis & pillimehu 5€
Kahvikärryt / kioskit: pienet popcornit & pillimehu 5€

Ensimmäisellä erätauolla jään valtaavat tulevaisuuden tähdet, kun Ilves U8-juniorit pelaavat näytösottelun. Toisella erätauolla on luvassa vauhdikas Talotohtori 2.0 – polkuautokisa.

Ilves-Kaupan paitapaino palvelee tuttuun tapaan aulassa ennen ottelun alkua sekä erätauoilla. Saat oman suosikkipelaajan nimellä ja numerolla varustetun fanipaidan mukaasi muutamassa minuutissa!

Ottelun päätyttyä areenan aulan valtaa Ilves Aftergame. Luvassa on mm. Ilveksen U10-junioreiden suorittama pelaajahaastattelu sekä ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen.

Hyödynnä Lasten pelin lipputarjous:

 • Nuorisoliput (7-16v) kaikkiin kategorioihin 5€
 • Perhelippu (min. 1 aik+ 1 lapsi) kategoriat 6-8 10€/lippu
 • Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun veloituksetta sylipaikalla.
Päiväretki Jyväskylään toi kolme pistettä
Adam Clendening Ilveksen puolustukseen
UUTISET