Ilves-Hockey Oy

Ilves ja hyökkääjä Panu Mieho, 27, ovat purkaneet kevääseen 2024 ulottuneen sopimuksensa.

Panu Mieho pelasi tällä kaudella viisi CHL-ottelua ja 23 Liiga-ottelua tehopisteillä 2+5=7. Viidettä kauttaan Ilvestä edustanut ja viime keväänä SM-pronssia saavuttanut hyökkääjä teki seurassa yhteensä 204 runkosarjaottelussa pisteet 32+53=85 ja 16 playoffs-ottelussa 1+4=5.

– Kiitämme Panu Miehoa kaikesta Ilveksen eteen tehdystä työstä ja toivotamme hänelle onnea ja menestystä tulevaan. Seuran ja pelaajan odotukset eivät enää tällä kaudella täyttyneet, joten päädyimme hyvässä yhteisymmärryksessä tähän ratkaisuun, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

Kolmella kaudella Ilveksen varakapteenina toiminut Mieho kiittää seuraa ja sen kannattajia ajastaan Tampereella.

– Haluan kiittää koko Ilves-organisaatiota ajastani seurassa ja Tampereella sekä saamastani mahdollisuudesta kehittyä pelaajana ja ihmisenä. On ollut kunnia pelata Suomen parhaiden kannattajien edessä, kokea Tampereen kiekkobuumi ja nähdä läheltä Suomen kahden parhaan huoltajan arki – erityiskiitokset Lasselle (Laukkanen) ja JP:lle (Janne Jansson), sanoo Mieho.

– Teimme tämän ratkaisun yhteisymmärryksessä seuran kanssa, ja haluan toivottaa Ilvekselle pelkkää parasta jatkossakin. On ollut hienoa nähdä, miten organisaatio on kehittynyt ja kasvanut viime vuosien aikana. Kiitos koko Ilves-perheelle!

Ilveksen Matkassa -podcastin osa 10 – vieraana Ville Koistinen
Panu Mieho’s contract terminated
UUTISET