1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Pregame-livestudio: Ilves-Pelicans keskiviikkona 20.1.

Pregame-livestudio: Ilves-Pelicans keskiviikkona 20.1.

Ilves.com

Ilves järjestää videostriimin välityksellä toteutettavan pregame-livestudion ennen keskiviikkona 20.1. pelattavaa Ilves-Pelicans-kotiottelua. Ottelu pelataan rajoitusten vuoksi ilman yleisöä, mutta Ilveksen studion ja C Moren tai FUN Tampereen kiekkolähetyksen myötä pääset ottelufiilikseen myös kotisohvalla.

Tutut Ilves-Klubin ohjelmajuontajat, Sara Perttunen ja Ekku Lagerstam, tuovat Ilveksen pregame-livestudion nyt sekä reaaliaikaisesti että tallennuspalveluna videostriimin katsojille. Lähetyksen vastaanottamiseen riittää normaalit selainpohjaiset tietokone- ja mobiilialustat.

Striimin chat-osiossa voit tuoda esiin omia ajatuksiasi ja kysymyksiäsi mukaan studioon. Kaikkia viestejä emme pysty livelähetyksen aikana huomioimaan, mutta käsittelemme kaikki vastineet ja palaamme asiaan seuraavan kotiottelumme pregame-livestudion ohjelmassa.

Liput pregame-studioon ovat ostettavissa ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupasta hintaan 5,99 € / kpl + palvelumaksu, ja livestriimi on katsottavissa Keikalla.fi-verkkopalvelusta. Striimin katsomiseen tarvittava koodi löytyy Lippupisteen lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta. Tallenne on katsottavissa 48 tuntia ohjelman jälkeen.

Tervetuloa Saran ja Ekun seuraan Ilves-studiolle!


Pregame-ohjelma: Ilves-Pelicans keskiviikkona 20.1.

17.40 Lähetys aukeaa
17.45 Ilves Pregame

  • Avaus
  • Valmentajahaastattelut: Pelicans ja Ilves
  • Ilves maailmalla – Lassi Thomson, tuoreet videokuulumiset
  • Pregame studiovieras – Jyrki Seppä, Hallituksen Puheenjohtaja, Ilves Hockey Oy
  • Ilves Hakametsässä – Panu Mieho, pelaajahaastattelu
  • Illan yhteenveto

18.15 Lähetys päättyy

Ohjelman juonto: Sara Perttunen & Ekku Lagerstam

Ilves loses to HPK in a hard-fought match
Eetu Mäkiniemi halusi itse jatkaa Ilveksessä
UUTISET