1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Pregame-livestudio: Katso Ilves-Pelicans-ottelun ennakkotunnelmat keskiviikkona 30.12.

Pregame-livestudio: Katso Ilves-Pelicans-ottelun ennakkotunnelmat keskiviikkona 30.12.

Ilves Hockey Oy

Ilves järjestää videostriimin välityksellä toteutettavan pregame-livestudion ennen keskiviikkona 30.12. pelattavaa Ilves-Pelicans-kotiottelua. Ottelu pelataan rajoitusten vuoksi ilman yleisöä, mutta Ilveksen studion ja C Moren tai FUN Tampereen kiekkolähetyksen myötä pääset ottelufiilikseen myös kotisohvalla.

Tutut Ilves-Klubin ohjelmajuontajat, Sara Perttunen ja Ekku Lagerstam, tuovat Ilveksen pregame-livestudion nyt sekä reaaliaikaisesti että tallennuspalveluna videostriimin katsojille. Lähetyksen vastaanottamiseen riittää normaalit selainpohjaiset tietokone- ja mobiilialustat.

Striimin chat-osiossa voit tuoda esiin omia ajatuksiasi ja kysymyksiäsi mukaan studioon. Kaikkia viestejä emme pysty livelähetyksen aikana huomioimaan, mutta käsittelemme kaikki vastineet ja palaamme asiaan seuraavan kotiottelumme pregame-livestudion ohjelmassa.

Liput pregame-studioon ovat ostettavissa ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupasta hintaan 5,99 € / kpl + palvelumaksu, ja livestriimi on katsottavissa Keikalla.fi-verkkopalvelusta. Striimin katsomiseen tarvittava koodi löytyy Lippupisteen lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta. Lipunmyynti päättyy 1.1. klo 17.30, ja tallenne on katsottavissa 48 tuntia ohjelman jälkeen 1.1.2021 klo 19.00 saakka Keikalla.fi-palvelussa.

Tervetuloa Saran ja Ekun seuraan Ilves-studiolle!


Pregame-ohjelma: Ilves-Pelicans keskiviikkona 30.12.

17.40 Lähetys aukeaa

17.45 Ilves-Pelicans-pregame-livestudio

  • Valmentajahaastattelut: Ilves ja Pelicans
  • Lukáš Dostálin videotervehdys
  • Urheilutoimenjohtaja Timo Koskela

18.15 Lähetys päättyy

Ohjelman juonto: Sara Perttunen & Ekku Lagerstam

Matias Myttynen, Teemu Väyrynen ja Erik Autio Ilvekseen
Toimitusjohtajan joulutervehdys
UUTISET