1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Runkosarjan viimeinen kotiottelu on parasta paikallisherkkua

Runkosarjan viimeinen kotiottelu on parasta paikallisherkkua

Miia Kahila
Ilves PE 8.3. klo 19:31 Tappara

Tampereen Ilveksen runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan perjantai-iltana Nokia Arenalla, kun vastaan asettuu paikallisvastustaja Tappara. Runkosarjan kärkijoukkueiden kauden kuudes paikalliskamppailu on loppuunmyyty. 

Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana jo viidesti. Näistä otteluista Ilves on voittanut neljä ja Tappara yhden. Runkosarjassa joukkueet pitävät hallussaan kärkisijoja. Tappara on sarjataulukon ensimmäisenä, kun kirvesrinnoilla on pelaamatta vielä kolme ottelua. Pisteitä Tapparalle on kertynyt yhteensä 117. Ilves on toisena pisteillä 114. Runkosarjasta Ilveksellä on enää pelaamatta kaksi ottelua, illan Tappara-kamppailu sekä ensi viikon tiistaina Turussa pelattava ottelu TPS – Ilves.

Tapparan otteluviikko alkoi tiistaina Tampereella, kun joukkue kohtasi Rauman Lukon. Ottelu päättyi Tapparan voittoon lukemin 5-3. Ilvekselle illan Tappara-kamppailu on viikon ainoa ottelu.

Ottelu Ilves – Tappara alkaa Nokia Arenalla perjantaina 8. maaliskuuta klo 19:31. Ennakkotunnelmat illan otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 16:00 osoitteessa Ilves.com/plus


Areenan ovet aukeavat klo 17:30. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi.

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

Areenan aulassa:

  • Taproomissa on Happy Hour klo 18:00-19:00 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua aulassa Ilves Pregame-ohjelmaa ja Ilveksen avausmaaliveikkausta.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.
  • Ipa-maskotti on tavattavissa aulassa ennen peliä.

Alkushow alkaa kello 19:15. Ottelun ensimmäisellä erätauolla nähdään Leaders Leaguen tanssishow. Toisella erätauolla on vauhdikas Talotohtori 2.0 -polkuautokilpailu. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin, jossa on palkintoina mm. Broor-lahjakortti ja Ilves-tuotteita.

Ottelussa Tampereen korkeakouluyhteisön Paidia – Tieteen areenassa on avoimet ovet. Nuorille suunnatussa jääkiekkoaiheisessa pelitapahtumassa pääsee testaamaan kiekkopelejä konsoleilla ja VR-laseilla sekä juttelemaan opiskelusta Tampereen yliopistossa.  Paidia sijaitsee areenan A-sisäänkäynnin liukuportaiden yläpäässä heti vasemmalla ja tila on avoinna ovien auettua tapahtumaan klo 17:30 alkaen. Tilaan pääsee tutustumaan myös ottelun erätauoilla.

Ottelun päätyttyä aulassa Ilves Aftergame. Luvassa on mm. Ilves-pelaajan haastattelu aulan lavalla ja ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen.

Ilves+ -radiosta kuuntelet myös ottelupäivän ennakkotunnin ajankohtaiset haastattelut. Radiolähetys on kuunneltavissa myös Tampereen Ilves -mobiilisovelluksessa.

Playoffs-kausikortit nyt myynnissä!
Jääkiekkoleijona Seppo Ahokainen on poissa
UUTISET