1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Playoffs-kausikortit nyt myynnissä!

Playoffs-kausikortit nyt myynnissä!

Ilves-Hockey Oy

Playoffs-kausikorttien myynti alkaa tänään

Suoraan Liigan neljännesfinaaleihin siirtyvän Ilveksen playoffs-kausikorttien myynti käynnistyy tänään 6.3.2024 klo 12:00. Playoffs-kausikortteja myydään Ilveksen ensimmäiseen playoffs-kotiotteluun asti. Tämän jälkeen playoffs-otteluihin on myynnissä vain irtolippuja. Ainoastaan kausikortilla varmistat haluamasi paikan kaikkiin playoffs-otteluihin.

Kausikortit voi ostaa helposti verkkokaupasta tai Nokia Arenan Ilves-Kaupasta osoitteesta Kansikatu 3, 33100 Tampere myymälän aukioloaikoina ma-pe 10-17 ja la 10-15.

OSTA KAUSIKORTTI


Playoffs-kausikorttien ehdot ja info

Playoffs-kausikorttiin 2024 sisältyy enimmillään 12 playoffs-ottelua. Kausikortilla oma vakiopaikkasi on käytössäsi kaikissa kevään 2024 playoffs-otteluissa.

Uudet kausikorttiasiakkaat

Uudet playoffs-kausikortit veloitetaan kokonaisuudessaan oston yhteydessä. Kausikorttihinnat on laskettu 12 playoffs-ottelun mukaan. Mikäli playoffs-otteluita pelataan vähemmän, hyvitetään pelaamattomat ottelut seuraavan kauden kausikorttihinnasta. Näin lopullinen playoffs-kausikortin hinta tulee muodostumaan vain pelatusta otteluista ja tulet automaattisesti runkosarjakauden 2024-2025 kausikorttiasiakkaaksi omalla vakiopaikallasi.

Verkkokaupasta ostetut kausikortit ovat noudettavissa ennakkoon 13.3.2024 alkaen Ilves-Kaupalta. Kortin voi noutaa myös ensimmäisessä playoffs-ottelussa Nokia Arenan aulan lipunmyynnin infopisteeltä, joka aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkua.

Katso tarkempi kausikortti-info ja kausikortin kestotilauksen sopimusehdot.

Runkosarjan 2023-2024 kausikorttiasiakkaat

Runkosarjan kausikortti aktivoituu automaattisesti playoffs-kausikortiksi. Uutta korttia ei tarvita, vaan sama kausikortti toimii niin runkosarjassa kuin playoffseissa. Runkosarjan olemassa olevien kausikorttiasiakkaiden playoffs-kausikortit veloitetaan jälkilaskutuksella pelattujen kotiotteluiden mukaan Liiga-kauden 2023-2024 playoffs-otteluiden päätyttyä.

Ilveksen ensi kauden joukkueen runko rakentuu – seura julkisti kahdeksan jatkosopimusta
Runkosarjan viimeinen kotiottelu on parasta paikallisherkkua
UUTISET