Ilves.com
Ilves LA 30.1. klo 17:00 SaiPa

Ilves kohtaa tänään Hakametsässä SaiPan vaikean tammikuun päättävässä kamppailussa. Tammikuun kuudesta ottelusta Ilves on saanut ainoastaan neljä pistettä. Palaako Ilves tänään voittokantaan?

 

Ilves kyntää nyt syvällä

 

Eilen Porissa Ilves pelasi kauttaaltaan heikon ottelun. Missään vaiheessa joukkueen liike ei noussut riittävälle tasolle ja pelaaminen näytti sitä kautta vaikealle. Ässien maalilla Linus Söderström selvisi ainoastaan 13 torjunnalla.

Positiivista antia eiliseltä oli Joni Ikosen onnistuminen maalinteossa. Tällaiset positiiviset asiat ovat ydinasemassa joukkueen henkisen kipsin helpottamisessa. Joukkueessa on kaikilla mittareilla riittävästi ominaisuuksia pelata voittavaa jääkiekkoa ja ongelmat ovat nyt henkisellä puolella.

Ilveksen hyökkääjä Panu Mieho saa tänään täyteen 200-liigaottelua!

 

SaiPallakin takana vaikea tammikuu

 

Lappeenrantalaiset ovat pelanneet tammikuussa seitsemän ottelua, joista he ovat voittaneet kaksi. Tällä viikolla SaiPa on pelannut kahdesti – tiistaina joukkue kaatoi Ässät 3-2 ja eilen tuli tappio Sportia vastaan Vaasassa lukemin 3-1.

SaiPan ongelmana on ollut hyökkäyspelaaminen, jota kuvastaa se että kultakypärä Tomas Zaborskyn (29.9+14=23) taustalla toiseksi parhaalla pistemiehellä Jarno Koskirannalla on 13 tehopistettä.

Ilveksen poissaolot ja alustavat toipumisajat 29.1.2021 :

Matias Myttynen, 1 viikko
Niko Peltola, Helmikuu 2021
Taavi Vartiainen, toistaiseksi

Ässät jatkoi Ilveksen vaikeaa jaksoa
Ilves palasi voittokantaan – Meskanen loppuhetkien ratkaisijana
UUTISET