1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Varaa paikkasi kevään ratkaisupeleihin Playoffs-kausikortilla!

Varaa paikkasi kevään ratkaisupeleihin Playoffs-kausikortilla!

Ilves-Hockey Oy

Liiga-kauden 2022–2023 runkosarja lähestyy loppuaan. Ilves on tiukasti mukana taistelemassa sarjan kärkisijasta ja CHL-paikasta ensi kaudelle. Kevään huipentavat playoffsit käynnistyvät muutaman viikon päästä, ja Playoffs-kausikortit ovat nyt kaikkien varattavissa. Varmista paikkasi kevään 2023 jännittävimpiin otteluihin ja hanki Playoffs-kausikorttisi nyt.

Playoffs-kausikortilla varmistat vakiopaikkasi nopealla aikataululla etenevissä pudotuspeleissä, vakiopaikka on sinulla läpi kevään. Ilves tarjoaa Playoffs-kausikortit jälkilaskutuksella – laskutamme kausikortin Ilveksen otteluiden päätyttyä. Kevään Playoffs-kotiotteluiden määrä tulee olemaan välillä 2-12. Laskun summa määräytyy toteutuneiden otteluiden lukumäärän ja valitun hintakategorian mukaisesti. Ollessasi mahdollisesti estynyt osallistumaan ottelutapahtumaan, voit lainata Playoffs-kausikorttiasi ystävällesi Tampereen Ilves -mobiilisovelluksella.

Runkosarjan kausikorttilaiset

Runkosarjan kausikortteja ei tarvitse uusia playoffseja varten vaan nykyiset kausikortit toimivat normaalisti myös kauden ratkaisupeleissä. Playoffs-kausikortit veloitetaan toteutuneiden otteluiden mukaan Liiga-kauden 2022–2023 päätyttyä. Mikäli haluat peruuttaa kausikorttisi playoffs-otteluihin, avaa verkkosivu ilves.lippu.fi ja kirjaudu sisään sivustolle. Peruuttaminen tapahtuu Playoffs peruutus -painikkeen alta. Jos haluat peruuttaa Playoffs-kausikorttisi, tulee se tehdä 8.3.2023 mennessä. Vaikka peruuttaisit kausikorttisi playoffseihin, on se normaalisti voimassa jälleen runkosarjakauden 2023–2024 alkaessa, ellet erikseen peruuta kausikorttisi tilausta.

Uuden Playoffs-kausikortin tilaaminen

Varaa ilves.lippu.fi -palvelusta haluamasi kausikorttipaikka kevään ratkaisuotteluihin. Playoffs-kausikortin voi ostaa myös asioimalla Nokia Arenan Ilves-Kaupalla osoitteessa Kansikatu 3. Ilves-Kauppa on avoinna arkisin klo 10–17 ja lauantaisin 10–15.

Uudesta Playoffs-kausikortista perimme ennakkomaksuna heti 50% Playoffs-kausikortin maksimihinnasta. Lopullinen hinta veloitetaan playoffs-kauden päätyttyä toteutuneiden otteluiden mukaan. Mikäli Playoffs-kausikortin lopullinen hinta on pienempi, kuin peritty ennakkomaksu, hyvitämme erotuksen ensi kauden lippuvouchereina. Verkkokaupasta ostettu uusi Playoffs-kausikortti on noudettavissa Nokia Arenan Ilves-Kaupalta ostoa seuraavana arkipäivänä.


Tilaa kausikortti: ilves.lippu.fi
Kausikorttihinnasto: ilves.com/playoffs-kausikortti
Kausikorttiedut: ilves.com/kausikorttiedut

Lisätiedot: Myyntipäällikkö Sami Ahmavuo (03 225 9400 / kausikortti@ilves.com)

Maaliskuu käynnistyi murskavoitolla Vaasan Sportista
Kärkipään herkkupala kera After Ski-tunnelman tarjoillaan perjantaina
UUTISET