1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Viikon ainoassa Ilves saa vastaansa Saimaan Pallon

Viikon ainoassa Ilves saa vastaansa Saimaan Pallon

Miia Kahila
Ilves PE 23.2. klo 18:30 SaiPa

Tampereen Ilves kohtaa perjantaina 23. helmikuuta viikon ainoassa ottelussaan Saimaan Pallon Lappeenrannasta. Sarjataulukkoa johtava Ilves on pelannut otteluistaan jo 54, joten runkosarjaa keltavihreillä on jäljellä enää kuusi ottelua. Saimaan Pallo on sarjataulukossa viimeisenä.

Kauden aiemmat joukkueiden keskinäiset ottelut pelattiin viime vuoden puolella. Otteluista Ilves voitti kaksi ja SaiPa yhden. Ilveksen viimeisin ottelu pelattiin viime viikon lauantaina Vaasassa, jolloin Ilves otti kotkapaidoista vierasvoiton lukemin 2-5. SaiPa pelasi samaisena lauantaina ottelun Lappeenrannassa, kun JYP haki vierasvoiton lukemin 1-4. SaiPan viimeisin ottelu oli toissapäivänä keskiviikkona, jolloin TPS haki kolme pistettä Lappeenrannasta maalein 0-6.

Hiihtoloman aloituksen lipputarjous: nuorisoliput 7-16v. kaikkiin lippukategorioihin 5e, perhelippu 10e/kpl lippukategoriat 6 ja 8.

Ottelu on After Ski -teemaottelu, jossa palkitaan parhaiten pukeutuneita. Ottelun jälkeen on Ilves-Klubilla kaikille avoimet K18 After Ski -jatkot – tervetuloa!

Tampereen Ilves – Saimaan Pallo alkaa perjantaina klo 18:30. Ennakkotunnelmat illan otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 15:00 osoitteessa Ilves.com/plus

Osta ottelulippu


Areenan ovet aukeavat klo 17:00. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi.

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

Areenan aulassa:

  • Taproomissa on Happy Hour klo 17:00-18:00 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua aulassa Ilves Pregame-ohjelmaa ja Ilveksen avausmaaliveikkausta.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.
  • Ipa-maskotti on tavattavissa aulassa ennen peliä.

Alkushow alkaa kello 18:15. Ottelun ensimmäisellä erätauolla nähdään Leaders Leaguen tanssiesitys. Toisella erätauolla on vauhdikas Talotohtori 2.0 -polkuautokilpailu. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin, jossa on palkintoina mm. Broor-lahjakortti ja Ilves-tuotteita.

Ottelun päätyttyä aulassa Ilves Aftergame. Luvassa on mm. Ilves-pelaajan haastattelu aulan lavalla ja ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen.

After Ski -tunnelmissa jatketaan myös ottelun jälkeen, kun Ilves-Klubilla on kaikille avoimet K18 After Ski -jatkot. Esiintymässä Ski Humpers solisteinaan Sami Hintsanen & Capri + DJ Juissi. Valomerkki klo 00:30.

Ilves+ -radiosta kuuntelet ottelupäivän ennakkotunnin ajankohtaiset haastattelut. Radiolähetys on kuunneltavissa myös Tampereen Ilves -mobiilisovelluksessa.

Liigan ykkösjengi ja kannattajaremmi haki kolme pinnaa Vaasasta
Ylivoimamaalien juhlasta kolme pistettä Ilvekselle
UUTISET