1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Yhdeksän pisteen viikko tavoitteena ”Nordiksen” lauantai-illassa

Yhdeksän pisteen viikko tavoitteena ”Nordiksen” lauantai-illassa

Mikko Aaltonen
HIFK LA 28.10. klo 17:00 Ilves

Ilves selvitti viikon kaksi ensimmäistä otteluaan voitokkaasti ja lähtee havittelemaan voittoputkelleen jatkoa HIFK:n vieraana petoluolassa lauantaina.

Tampereen herruus pysyi perjantai-iltana tiukasti Ilveksen hyppysissä, kun joukkue voitti paikalliskilpailija Tapparan toistamiseen kuluvalla kaudella. Kirveet tylsyivät Nokia Arenan kaukalossa tällä kertaa lukemin 4-3. Ilveksen maaleista vastasivat Petr Kodýtek kahdesti ja Oula Palve sekä Joona Ikonen kertaalleen. Keskiviikkona Ilves kaatoi KooKoon vieraskaukalossa puhtaasti numeroin 4-0.

HIFK pelasi perjantaina Jyväskylässä, jossa kotijoukkue JYP oli etevämpi maalein 4-2. HIFK:n maalit iskivät Luke Martin ja Jesse Seppälä.

Joukkueet olivat vastakkain myös edellisen paikallisottelun jälkeen. Silloin Ilves nappasi kotivoiton voittomaalikilpailun jälkeen numeroin 3-2 Oula Palven taiteiltua kaksi upeaa rankkariosumaa. Varsinaisella peliajalla osuivat Santeri Virtanen ja Petr Kodýtek.

SEURAA HEITÄ:
Eemeli Suomi nakutteli 200 syöttöpistettä täyteen Tappara-ottelussa ja on muutenkin ollut viime peleissä vahvassa vireessä. ILVES+:n ottelulähetysten viikon teeman mukaisesti Suomi uskaltaa liikkua myös pelin harmaalla alueella ja joutuu ennen kaikkea sietämään vastustajan harmaan alueen tekoja. Suomi on Liigan vahvimpia kaksinkamppailupelaajia.

Jos on Eemeli Suomi vahva, niin sitä on myös HIFK:n Teemu Tallberg. Kova vääntäjä, jota on vaikea pysäyttää laitakamppailuissa. Oli Jyväskylän ottelussa HIFK:n kolmantenatoista hyökkääjänä, joten irti päästessään lauantaina Tallberg on varmasti näytönhaluinen
kotiyleisön edessä.

MISTÄ SEURATA:
Ottelu alkaa Helsingin Jäähallissa kello 17.00. MTV Urheilun suora lähetys ottelusta käynnistyy kello 16.45. ILVES+:n ottelulähetys alkaa kello 16.00 ja viikon teemana on jääkiekon harmaa alue. Lähetyksessä mukana paljon Ilves-haastatteluja. HIFK-leiristä mukana on ainakin Mika Kortelainen.

Ilvekselle toistamiseen voitto Tapparasta
Ilveksen maalit upottivat IFK:n Nordiksella
UUTISET