1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. 70’s Night -teemaotteluna Tampereen Ilves – Helsingin IFK

70’s Night -teemaotteluna Tampereen Ilves – Helsingin IFK

Miia Kahila
Ilves LA 20.1. klo 17:00 HIFK

Tampereen Ilveksen tämän viikon ainoa ottelu pelataan lauantaina 20. tammikuuta, kun Nokia Arenalle vieraaksi saapuu Helsingin IFK. Joukkueiden aiemmat kamppailut tällä kaudella ovat päättyneet Ilveksen voittoon. Syyskuussa Ilves voitti kotonaan voittolaukauksien jälkeen lukemin 3-2 ja lokakuinen ottelu Helsingissä ratkesi Ilveksen tehokkaan kolmannen erän ansiosta maalein 2-5.

Tampereen Ilvekselle illan ottelu on viikon ainoa ja Helsingin IFK:lle viikon kolmas. Keskiviikkona stadilaiset hävisivät kotonaan jatkoajalla Saimaan Pallolle 2-3, mutta perjantain kotiottelussa Porin Ässät kaatui lukemin 5-4. Sarjataulukossa molemmilla joukkueilla on nyt pelattuna 42 ottelua. Ilves on runkosarjan toisena 78 pisteellä, kun IFK on kolmantena 73 pisteellä.

Illan teemana on 70’s Night ja parhaat pukeutujat palkitaan!

Ottelu Tampereen Ilves – Helsingin IFK alkaa lauantai-iltana klo 17:00. Ennakkotunnelmat illan otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 13:30 osoitteessa Ilves.com/plus

Osta ottelulippu


Areenan ovet aukeavat klo 15:30. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi, sillä yleisöä on tulossa paikalle yli 11 000.

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

Areenan aulassa:

  • Taproomissa on Happy Hour klo 15:30-16:30 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua aulassa Ilves Pregame-ohjelmaa ja Ilveksen avausmaaliveikkausta.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.
  • Ipa-maskotti on tavattavissa aulassa ennen peliä.

Alkushow alkaa kello 18:15. Ottelun ensimmäisellä erätauolla nähdään Leaders Leaguen tanssiesitys. Toisella erätauolla on vauhdikas Talotohtori 2.0 -polkuautokilpailu. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin, jossa on palkintoina mm. Broor-lahjakortti ja Ilves-tuotteita.

Ottelun päätyttyä aulassa Ilves Aftergame. Luvassa on mm. Ilves-pelaajan haastattelu aulan lavalla ja ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen. Taproomin lavalla nähdään live-esiintyjänä Julian Rock.

Ilves haki taisteluvoiton Vaasasta
Hienosta kiekkoillasta Ilvekselle täysi pistepotti
UUTISET