1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Viikon ensimmäisessä taistossa vastassa JYP

Viikon ensimmäisessä taistossa vastassa JYP

Miia Kahila
Ilves TI 28.11. klo 18:30 JYP

Tampereen Ilves saa tiistaina 28. marraskuuta vieraita kotihalliinsa, kun JYP Jyväskylästä tulee Nokia Arenalle kamppailemaan kolmesta pisteestä. Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi lokakuussa, jolloin Ilves otti Jyväskylän päiväretkeltä voiton maalein 1-2. 

JYP kohtasi viime viikolla KalPan kahdesti ja voitti molemmat ottelunsa lukemin 0-1 ja 6-5. Sarjataulukossa jyväskyläläiset ovat sijalla 5. Pelattuna heillä on 22 ottelua, joista pisteitä on yhteensä 37.

Myös Ilveksellä on takanaan kaksi voittoa viime viikon Liiga-otteluista, jotka pelattiin Jukureita vastaan. Ottelut päättyivät keltavihreille lukemin 6-5 ja 2-3. Sarjataulukosta Ilves löytyy kärjestä, kun pelattuja otteluita on 25 ja pisteitä on saalistettu 52.

Ilveksen otteluviikosta löytyy jälleen kolme ottelua. Tiistaisen JYP-kotipelin lisäksi Ilves kohtaa torstaina Hämeenlinnan Pallokerhon vierasottelussa ja perjantaina Nokia Arenalle saapuu Turun Palloseura.

Ottelu Tampereen Ilves – JYP alkaa tiistai-iltana klo 18:30. Ennakkotunnelmat illan otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 15:00 osoitteessa Ilves.com/plus

Osta ottelulippu


Areenan ovet aukeavat klo 17:00. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi.

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

HUOM! Nysse-liikenteen lakko vaikuttaa torstaina julkisen liikenteen vuoroihin. Otteluun saapuessa kannattaa suosia mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä. Perutut bussi- ja ratikkavuorot voi tarkistaa Nyssen reittioppaasta

Areenan aulassa:

  • Casino Taproomissa on Happy Hour klo 17:00-18:00 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua aulassa Ilves Pregame-ohjelmaa ja Ilveksen avausmaaliveikkausta.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.
  • Ipa-maskotti on tavattavissa aulassa ennen peliä.

Alkushow alkaa kello 18:15. Ensimmäisellä erätauolla nähdään Ilveksen U8-ikäisten junioreiden ottelu. Toisella erätauolla on OmaSP:n kiekkokisa. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin, jossa on palkintoina Ilves-pelaajan maila, Broor-lahjakortti ja Ilves-tuotteita.

Ottelun päätyttyä aulassa Ilves Aftergame. Luvassa on mm. Ilves-pelaajan haastattelu aulan lavalla ja ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen.

Ilveksen ja Pispala Clothingin yhteistyömallisto yhdistää paikallisen muotoilun, taiteen ja kannattajakulttuurin
Ilvekselle kolme pistettä – Eemeli Suomelle hattutemppu
UUTISET