Mikko Aaltonen
Lukko KE 20.9. klo 18:30 Ilves

Ilves kohtaa Rauman Lukon keskiviikkona jo toistamiseen viikon sisällä. Raumalaiset vierailivat Ilveksen kotiavauksessa voitokkaasti lukemien oltua jatkoajan jälkeen Lukolle 4-3. Voittomaalin iski Tuukka Tieksola komean yksilösuorituksen jälkeen. Ilveksen tehopelaaja oli kaksi syöttöä tarjoillut sentteri Oula Palve. Palve johtaa Liigan pistepörssiä tehoilla 1+5 ennen keskiviikon täyttä seitsemän ottelun liigakierrosta.

Etenkin Raumalla Lukko on ollut viime vuosina Ilvekselle hankala vastustaja. 11 edellisestä Raumalla pelatusta liigaottelusta kotijoukkue on voittanut 10. Tuon putken ainoa Ilves-voitto tuli 8.3.2022, kun loppulukemat olivat summerin soidessa Ilvekselle 4-3. Voittomaalin iski Dominik Mašín rangaistuslaukauksesta, jota hänen ei pitänyt edes laukoa.

SEURAA HEITÄ:
Ilveksen juonikas sentteri Oula Palve on ollut ilmiömäisessä vireessä Liigan kolmella ensimmäisellä kierroksella. Palve on tehnyt kaksi pistettä kaikissa kolmessa pelaamassa liigaottelussa tällä kaudella. Yhteistyö Juuso Könösen ja Jani Nymanin kanssa toimii ja kun ylivoimalla on nähty yllätyksellisiä ja oivaltavia lättyjä, pitää Lukko-leirissä olla tarkkana kokeneen Palokan Kiekon kasvatin kanssa.

Ilves-kasvatti Julius Mattila on kypsynyt hitaasti, mutta varmasti Lukon ykkössentteriksi. Isoa erikoistilannevastuuta kantava loistava aloittaja pystyy tekemään myös pisteitä, kuten edellisessä ottelussa nähtiin. Lukon C-kirjainta kantava Mattila on kärkisentterinkin roolissa tunnollinen kahden suunnan pelaaja, joka ei ota kaukalossa tai sen ulkopuolella lepohetkiä joukkueensa kustannuksella.

MISTÄ SEURATA:
Ottelu alkaa Rauman Äijänsuolla, Kivikylän Areenalla kello 18.30. CMoren lähetys alkaa kello 18.15 ja Ilveksen ottelulähetyksen ennakkotunti tuttuun tapaan kello 17.30 Ilves+:ssa.

Ilves takaisin voittojen tielle
Vahva kolmas erä toi voiton Ilvekselle
UUTISET