1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves-Kauppa mahdollistaa vähävaraisten isien tukemisen isänpäivänä – Liity mukaan hyvän tekemiseen!

Ilves-Kauppa mahdollistaa vähävaraisten isien tukemisen isänpäivänä – Liity mukaan hyvän tekemiseen!

Ilves-Hockey Oy

Isänpäivä lähestyy, ja se tarjoaa meille tilaisuuden osoittaa arvostuksemme tärkeille isille elämässämme. Samalla voimme tehdä jotain erityistä niille vähävaraisille perheille, joilla isänpäivän juhlistaminen voi olla haastavaa. Ilves-Kauppa haluaa kutsua sinut mukaan hyvän tekemiseen!

Miten voit auttaa?

Ilves-Kauppa tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa isänpäivälahjoja hyvän asian puolesta. Tarjoamme 20% alennuksen kaikista lahjoitettavista tuotteista sekä verkkokaupassamme että Nokia Arenan myymälässä.

  • Kun teet ostoksesi verkossa, MUISTA KÄYTTÄÄ koodia HOPE23 ja saat 20% alennuksen, sekä sitoudut lahjoittamaan tilaamasi tuotteet hyväntekeväisyyteen.
  • Valitse verkkokaupassa toimitustavaksi NOUTO, jotta et maksa turhaan toimituskuluja.
  • Kun teet ostoksia myymälässämme, mainitse kassalla, että haluat lahjoittaa tuotteet HOPE Tampereelle.
  • Alennus ei koske kannattajapaitoja, koska emme voi luvata niiden toimitusaikaa tällä aikataululla.
  • Lahjoitamme vain alennuskoodilla tilatut tuotteet hyväntekeväisyyteen.

Ostoksille verkkokauppaan

Hyväntekeväisyysjärjestö HOPE Tampere

Lahjoitamme isänpäivälahjat Hope Tampereelle. Hope huolehtii siitä, että lahjoitukset menevät niitä tarvitseville perheille ja tekee isänpäivästä erityisen myös heille. Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Hope tekee avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia. Yhdessä voimme tehdä isänpäivästä merkityksellisen monille perheille!

Kampanja-aika ja isänpäivälahjojen toimittaminen

Kampanja on voimassa maanantaihin 6.11. asti. Tämän päivämäärän jälkeen toimitamme kaikki lahjoitetut tuotteet HOPE Tampereelle, jotta ne ehtivät perille isänpäiväksi. Näin voimme varmistaa, että mahdollisimman monet isät saavat ansaitsemansa huomion ja ilon isänpäivänä.

Kiitos, että olet mukana tukemassa vähävaraisia perheitä isänpäivänä. Yhdessä voimme levittää hyvää mieltä perheisiin ympärillämme.

Ilves haki täyden pistepotin Vaasasta
Kiekko kuuluu kaikille -tapahtuma tuo jääkiekon monimuotoisena ja yhdenvertaisena Nokia Arenalle
UUTISET