1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Jukka Hirsimäki lopettaa työnsä Ilveksen markkinointijohtajana

Jukka Hirsimäki lopettaa työnsä Ilveksen markkinointijohtajana

Ilves-Hockey Oy

Ilves-Hockey Oy:n omistusmuutosten jälkeen yhtiön myynti- ja markkinointijohtajana toiminut Jukka Hirsimäki, 61, lopettaa työnsä Ilveksen toimistolla. Jatkossa Hirsimäki on mukana Ilveksen kotiotteluiden asiakastilaisuuksien toteutuksessa.

Peliuransa jälkeen vuosina 1989-1993 Liiga-Ilves ry:n toimitusjohtajana ja 2001-2004 Ilves-Hockey Oy:n markkinointijohtajana toiminut Hirsimäki palasi kasvattajaseuraansa vuoden 2017 helmikuussa tapahtuneiden omistusmuutosten yhteydessä. Ilveksen ohella Hirsimäki on toiminut SM-liiga ry:n markkinointipäällikkönä ja yhteysjohtajana sekä Porin Ässien pitkäaikaisena toimitusjohtajana.

– Palasin Ilvekseen osallistuakseni alkuvuonna 2017 alkaneeseen Ilves-Hockey Oy:n muutosprosessiin. Alun perin sovitun mukaisesti lopetan työni toimistolla nyt, kun oma osuuteni tässä prosessissa on suoritettu, Hirsimäki kertoo.

– Kiitän Ilvestä suuresti mahdollisuudesta työskennellä kasvattajaseurani hyväksi ja toivotan koko organisaatiolle mitä parhainta menestystä tuleviin koitoksiin. Kokonaan en vetäydy sivuun seuran toiminnasta, vaan jatkan edelleen Ilves ry:n johtokunnassa ja osallistun muun muassa Ilveksen kotiotteluissa asiakastilaisuuksien toteutukseen, joten Hakametsässä tavataan!

Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo on kiitollinen Hirsimäen mittavasta työstä seuran hyväksi sekä kaukalon että toimiston puolella. Pelaajina kaksikko voitti Ilveksessä Suomen mestaruuden vuonna 1985 ja SM-pronssia vuonna 1989.

– Yhteinen historiamme Jukan kanssa alkoi Ilveksessä pelaajina 1980-luvulla ja toimiston puolella 2000-luvun alussa. Näiden vuosien varrelle mahtuu monia hienoja muistoja ja työntäyteisiä kausia. Hän on ollut osaamisensa, kokemuksensa ja positiivisen persoonansa myötä korvaamaton apu yhtiön muutosprosessissa, Jalo kommentoi.

– Haluan koko organisaatiomme puolesta kiittää syvästi Jukkaa siitä, että hän vielä palasi seuraan ja lähti mukaan nostamaan Ilvestä. Hänen tekemänsä työmäärä Ilveksen hyväksi on todella merkittävä – Jukka Hirsimäki tulee aina olemaan tärkeä henkilö seuramme historiassa.

Ilvekselle makoisat pisteet Raumalta
Hyvävireinen Ilves iskee Kärppien kimppuun Hakametsässä
UUTISET